Hoofdsponsor

Delta Hotel Vlaardingen

Wil je de wind in je haren voelen? Welkom bij het Delta Hotel
Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan uw voeten. Het Delta Hotel; de combinatie van anders dan anders én een professionele service. U waant zich als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam.
 
Gelegen aan de Nieuwe Maas beschikt het Delta Hotel over 78 kamers en 6 unieke zalen. Voor het eten en drinken is er Nautique, met de Brasserie, het Grand Café en de Vier Windstreken. Geheel ingericht in een eigentijds en nautisch thema is dit een absolute aanrader voor iedere gelegenheid!
Alles kan in deze unieke locatie!
Ervaar nu alvast het gevoel, de beleving en altijd.... het water aan uw voeten.
 
Brasserie Nautique

Waar loopt het water van in je mond?
Maak een culinaire reis langs de wereldhavensteden
 
Op een unieke plek aan de Nieuwe Maas, een plek creëren om lekker te eten of een borrel te drinken. Zonder poespas, eigentijds en informeel. Een restaurant waar u makkelijk aanschuift en waar het bruist van het leven. Goed, maar ook betaalbaar. Even de trap af om een fles wijn uit het rek te halen of eerst even een borrel op het terras. Een menukaart gevuld met gerechten uit de wereldhavensteden. Eigenzinnige wijn uit de nieuwe wereld. Een knipoog naar alles wat met zeilboten, zon, zee, gezelligheid en warmte te maken heeft. Optimaal genieten van het unieke uitzicht op een plek waar je makkelijk binnen loopt en alles kan! De plek voor uw lunch en diner!
 
Proost!

Het Delta Hotel maakt er een uitje van.

Als u iets te vieren heeft, dan verdient die speciale gelegenheid de meest unieke locatie. Voor grotere gezelschappen zijn er verschillende zalen met ieder een eigen karakter voor bijvoorbeeld diners en feesten. Wilt u misschien in kleine kring gezellig bijpraten met uw naaste familie en vrienden dan bieden de Brasserie, het Grand Café en de Vier Windstreken u vele mogelijkheden. Een gezellige brunch, verjaardagsfeest of voor koffie met gebak vindt u hier dé locatie voor vele geslaagde en onvergetelijke momenten! 
Corine en Debora adviseren u graag in een persoonlijk gesprek.
 
Informatie of een afspraak? 010-4345477

Delta Hotel - hoofdsponsor VFC Vlaardingen.