l Afbellen...


Wij hopen natuurlijk dat spelers zich zo min mogelijk afmelden voor wedstrijden. Niet op komen dagen bij wedstrijden zonder af te melden, kan natuurlijk echt niet. Het eigen team wordt daar de dupe van.

Stelregel is dat spelers welke zonder geldige reden niet komen opdagen de eerstvolgende wedstrijd een halve wedstrijd reserve kunnen komen te staan. Tenzij de reden van afwezigheid acceptabel is.

  • Vermelding in afmeldingenboek: De gehele week ligt in het wedstrijdsecretariaat het zogenaamde afmeldingenboek. Daarin kunnen per datum en per team de afmeldingen ingevuld worden. 
  • Indien een jeugdspeler niet in staat is om op zaterdag te voetballen met zijn of haar team, moet hij/ zij worden afgemeld bij zijn eigen leider (groepsapp). Doe dit ieder geval voor vrijdagavond 18.00. De leider zal dan op vrijdagavond dit doorgeven aan de afmeldpersoon (uitsluitend tussen 18.00 uur en 19.00 uur). Dit hoeft niet een coördinator te zijn! Aan het begin van het seizoen wordt dit nummer aan de leiders bekend gemaakt bij wie dat moet gebeuren!!!

We hopen natuurlijk dat spelers zich zo min mogelijk afmelden voor wedstrijden. Niet op komen dagen bij wedstrijden zonder af te melden, kan natuurlijk echt niet. Het eigen team wordt daar de dupe van. Stelregel is dat spelers welke zonder geldige reden niet komen opdagen de eerstvolgende wedstrijd een halve wedstrijd reserve kunnen komen te staan. Mits reden van afwezigheid acceptabel is.

  • Op zaterdagochtend ziekmelden bij de leider en deze neemt direct contact op met de Jeugdcommissie, telefoonnummer 010-4708903. Om te kijken voor een mogelijke oplossing. Bij genoeg spelers zal er niet aangevuld worden met extra reservespelers. 
www.vfcvoetbal.nl
HoofdSponsor VFC
Subsponsor VFC VFC Businessclub.

Sponsors: Goud. Arachne

Sponsors: Zilver. Staelduinsebos
Belangrijke data / Evenementen
15/09/17Vrijwilligersavond

Sponsors: Brons en shirt VFC Businessclub.


Verjaardagen deze week.
23, Jan Blom,
20, Huib Heijdra,
26, Martin Smidt,
24, Bruno Langbroek,
23, Zeb Scheper,
21, Brian Boele,
21, Max van der Weijde,
25, Thomas van Ommeren,
25, Beau Stans,
22, Danilio Veldhoen,
21, Tijs Philip,
27, Manar Shikh Darwish,
28, Noah Akihary,
25, Kai Voorbach,
28, Owen van den Berg,
19, Stian Johannes Kuijs,
24, Junior Willeijns,
29, Flavio fila Costa,