l Afbellen...


 

Wij hopen natuurlijk dat spelers zich zo min mogelijk afmelden voor wedstrijden. Niet op komen dagen bij wedstrijden zonder af te melden, kan natuurlijk echt niet. Het eigen team wordt daar de dupe van.

Vermelding in afmeldingenboek
De gehele week ligt in het wedstrijdsecretariaat het zogenaamde afmeldingenboek. Daarin kunnen per datum en per team de afmeldingen ingevuld worden.

Afmelden bij eigen leider
Indien een jeugdspeler niet in staat is om op zaterdag te voetballen met zijn of haar team, moet hij/ zij worden afgemeld bij zijn eigen leider (groepsapp). Doe dit ieder geval vóór vrijdagavond 18.00 uur.
De leider zal dan op vrijdagavond jouw afwezigheid doorgeven aan de afmeldpersoon (uitsluitend tussen 18.00 uur en 19.00 uur). Dit hoeft niet een coördinator te zijn! Aan het begin van het seizoen wordt dit nummer aan de leiders bekend gemaakt bij wie dat moet gebeuren (zie ook onderstaand overzicht).

Afmelden op zaterdag
Op zaterdagochtend ziekmelden bij de leider en deze neemt direct contact op met het wedstrijdsecretariaat jeugd, telefoonnummer 010-4708903 om te kijken voor een mogelijke oplossing. Bij genoeg spelers zal er niet aangevuld worden met extra reservespelers.

Zoals gemeld hopen wij dat spelers zich zo min mogelijk afmelden voor wedstrijden. Niet op komen dagen bij wedstrijden zonder af te melden, kan natuurlijk echt niet. Het eigen team wordt daar de dupe van. Stelregel is dat spelers welke zonder geldige reden niet komen opdagen de eerstvolgende wedstrijd een halve wedstrijd reserve kunnen komen te staan. Mits reden van afwezigheid acceptabel is.


 
 
www.vfcvoetbal.nl
HoofdSponsor VFC
Subsponsor VFC VFC Businessclub.

Sponsors: Goud. Perry alround.

Sponsors: Zilver. Assurantor.
Evenementen - Geen

Sponsors: Brons en shirt Promar sales


Verjaardagen deze week.
14, Jo van Rij,
12, Nick Verburgh,
11, Jim van Mil,
12, Jack Meinen,
15, Yassine Hajji,
20, Jarl Schipper,
18, Thijs Hoogstrate,
09, Lars Smits,
19, Tristan Brand,
12, Bodhi de Heer,
17, Victor de Koning,
11, Ryan Ruys,
15, Ruben Schuit,
18, Brian van Galen,
14, Turkay Misir,
14, Korai Soukri,